Wednesday 26.06.2019.
Najnovije vesti
Početna » Seminari » Savetovanje Gruža Agrar-a 26. januara 2019. godine

Savetovanje Gruža Agrar-a 26. januara 2019. godine

Savetovanje Gruža Agrar-a – Po osmi put se održava Savetovanje voćara u pitomoj Gruži, u organizaciji kompanije ” Gruža Agrar ” -a. Na jednom mestu više od 600 voćara, predavanja uglednih profesora fakulteta iz Srbije, Slovenije, saveti kompanija koje Vam pomažu da dobijete bogat, kvalitetan rod, da ga zaštitite i uspešno plasirate na tržište. Saznaćete trendove u proizvodnji i prodaji zemalja EU i sveta.

Savetovanje će se održati 26. januara 2019. godine u objektu Ravni gaj sa početkom u 10 časova.Gruža Agrarje već više od 9 godina na tržištu Srbije, lider koji bezrezervno deli svoje iskustvo i edukuje voćare širom Srbije. Donosi najnovija znanja iz sveta voćarstva u svoj kraj, daju podršku mladim voćarima i stvara uslove da se selo sačuva od zaborava, da selo postane mesto koje će omogućiti savremeni život u prirodnom okruženju. Da nam sela Srbije budu kao u Švajcarskoj.

Savetovanje Gruža Agrar

Savetovanje će imati puno tema koje objašnjavaju kako prevazići probleme u voćarstvu, poboljšati plasman, kako spakovati proizvode za evropsko tržište, borovnica – primer uzgoja u plantaži ” Gruža agrar” – predavanje Prof. dr Jasminka Milivojević … Sigurno će Vas interesovati predavanje profesora dr Franci Štampar – Kraj voćarskog raja. Šta nas to čeka izvan raja?

Pred Vama je program savetovanja. Dobrodošli!!!

Kontakt : Dejan Pavlović

+381 (0) 69 515 69 61

e-mail: dejan@gruzaagrar.rs

 

Petar Jovičić

Pročitaj i ...

čačanska bestrna pegavost kupine

Purpurna pegavost kupine i kako je štititi

Mnoge bolesti napadaju kupine, ali u junu je naročito opasna ljubičasta pegavost kupine.