Najnovije vesti
Početna » Seminari » Fruitnet Forum u Beogradu, 21 – 22. novembar 2018.

Fruitnet Forum u Beogradu, 21 – 22. novembar 2018.

Fruitnet Forum 2018. – Vodeći godišnji događaj na temu svežeg voća i povrća, Fruitnet Forum za Jugoistočnu Evropu,  po treći put se održava u Beogradu. Pridružite se Fruitnet Forumu za Jugoistočnu Evropu,  21. i 22. novembra u Beogradu da biste čuli najnoviju analizu stručnjaka u vezi sa potencijalima  za rast trgovine svežim voćem i povrćem i otkrijte kako vaše poslovanje može da raste.

Fruitnet Forum za Jugoistočnu Evropu temeljno ispituje izvozni potencijal regiona i traži trgovačke prilike na ovom brzo rastućem tržištu svežih proizvoda. Proizvodnjom širokog spektra voća i povrća visokog kvaliteta, Jugoistočna Evropa je pravi izvor poslovnih perspektiva.

Osnovan  2016. godine kao mesto na kom kupci i uvoznici mogu da se povežu sa proizvođačima i izvoznicima, Fuitnet Forum za Jugoistočnu Evropu predstavlja izuzetnu priliku za dobavljače voća i povrća u regionu da saznaju više o tome kako da razviju, diverzifikuju i povećaju svoj izvoz. Štaviše, to je vredna prilika da međunarodni dobavljači otkriju nove komercijalne prilike u samom regionu.

PROGRAM I TEME FRUITNET FORUMA

Fruitnet Forum za Jugoistočnu Evropu ove godine dovodi vam vodeće stručnjake iz industrije koji će pružiti  informacije i uvide u tržište, sa naglaskom na međunarodne tržišne trendove, isticaće oblasti sa rastućom potražnjom i ponudiće sveže ideje koje mogu da unaprede prodaju na domaćem i inostranim tržištima.

  • BUDUĆNOST MALOPRODAJE SVEŽIH PROIZVODA

Dok potrošači ističu nove zahteve prema prodavcima da unaprede svoje ponude i prezentuju ih putem novih i inovativnijih kanala, poslovanje u oblasti svežih proizvoda je pod sve većim pritiskom da isporuči veću vrednost u pogledu praktičnosti, organskog porekla, različitih vrsta i ukusa.

  • OSVAJANJE SRCA POTROŠAČA

Blizak pogled na neke od ključnih načina na koje dobavljači i prodavci mogu da povećaju potražnju za svežim proizvodima i pruže potrošačima bolji sveukupni užitak.

  • SVEŽE IDEJE ZA SVEŽ USPEH

Detaljni intervju sa jednim od vodećih igrača industrije svežih proizvoda na međunarodnoj sceni.

  • MODERNE METODE ZA MODERNA TRŽIŠTA

Uvid u neke od načina na koje proizvođači voća i povrća u regionu jugoistočne Evrope ispunjavaju sve veće zahteve korisnika u maloprodaji, veleprodaji i industriji služenja hrane.

  • TEHNIČKI ALATI NA FRUITNET FORUMU

Pažljivo izabrani panel pružalaca usluga objašnjava kako pomažu u ojačavanju karika lanca snabdevanja svežih proizvoda.

  • ZAVRŠNA REČ

Panel diskusija sa vodećim igračima iz međunarodnih kompanija za proizvodnju svežih proizvoda, koji će ponuditi svoje zaključke o temama o kojima se govorilo tokom dana.

 Fruitnet Forum 2018.

Kompletan program i govornici mogu se pogledati na adresi www.fruitnetforumsee.com

 

ISTAKNITE SVOJ BREND NA FRUITNET FORUMU

Sponzorišite/izložite proizvode na Fruitnet Forumu da biste povećali svest o svojim proizvodima, uslugama i brendovima na ovom rastućem tržištu. Postoji veliki opseg opcija za sponzorstvo i izlaganje koje zadovljavaju vaše potrebe i uvećavaju vidljivost vašeg brenda. Stupite u kontakt i saznajte više  events@fruitnet.com .

KAD I GDE

Fruitnet Forum za Jugoistočnu Evropu održava se u Beogradu, glavnom gradu Srbije, 21. i 22. novembra 2018. godine u hotelu Hyatt Regency Beograd. Prostor se nalazi u poslovnom distriktu grada između aerodroma i Starog Grada.

O ORGANIZATORU

Forum organizuje kompanija Fruitnet Media International, vodeći pružalac novosti u oblasti svežih proizvoda i poznati organizator konferencija i događaja, koji je specijalizovan za kreiranje platformi za umrežavanje za lakše razvijanje posla. Fruitnet nudi temeljne informacije visokog profila iz celokupnog globalnog poslovanja svežim proizvodima i izveštava o razvojima na svim većim tržištima.

REGISTRACIJA

Fruitnet Forum za Jugoistočnu Evropu je globalna platforma koja zbližava široki spektar lokalnih i međunarodnih ključnih igrača u industriji svežih proizvoda. Očekuje se da ove godine forum poseti raznolika publika od više od 150 delegata.

 Prvi dan će početi konferencijskim prezentacijama i panel diskusijama, dok je drugi dan rezervisan za organizovane posete različitim mestima od interesa, kao što su pijaca za veleprodaju, lokalne maloprodaje i/ili lokacije za proizvodnju.

 Specijalna regionalna kotizacija za jugoistočnu Evropu

Ranoranioci – 125 EUR (do 16 oktobra a onda 150 EUR)

 Regionalna cena za jugoistočnu Evropu važi za sledeće zemlje delegata: Slovenija, Hrvatska, Bosna, Makedonija, Srbija, Crna Gora, Rumunija, Bugarska, Albanija, Kosovo, Grčka, Turska.

 Fruitnet Forum South-East Europe kotizacija uključuje: konferencija, konferencijski materijal, osveženja i ručak tokom pauza za uspostavljanje poslovnih kontakata, obilazak za delegate, simultani prevod.

 Za dodatne informacije i onlajn registraciju posetite www.fruitnetforumsee.com

 Ovo je vaša prilika da se povežete sa stručnjacima iz celog lanca nabavke svežih proizvoda i da otkrijete nove načine da proširite svoje poslovanje u regionu. Pridruživanje FFSEE2018 je odlična početna tačka na vašem putu ka uspehu.

Fruitnet Forum 2018.

Pročitaj i ...

jagode berba jagode sorte jagoda jagode transport jagode izbor sadnica jagode zaštita

Jagode – izbor sadnica odlučuje o uspehu uzgoja

Svi volimo slatke jagode u maju. Pri zasnivanju jagodnjaka najvažniji je izbor sadnica.