Tuesday 23.04.2019.
Najnovije vesti
Početna » Manifestacije » Sremski poljoprivredni sajam “AGROSIRM”

Sremski poljoprivredni sajam “AGROSIRM”

SREMSKI POLJOPRIVREDNI SAJAM ‘’AGROSIRM’’ – nova manifestacija  u Sremskoj Mitrovici održaće se od 12. i 13. oktobra, na Hipodromu .

Organizatori su Grad Sremska Mitrovica, KPZ (PJ “Dubrava” i Konjički klub “Srem”), Regionalna privredna komora Srem, pridružili su se TO Sremska Mitrovica i Agencija za ruralni razvoj.

Sajam poljoprivrede “AGROSIRM“ ima dve celine:

  1. poljoprivredkonzervacijska obradanog dela, gde će se predstaviti izlagači poljoprivredne mehanizacije i opreme, sredstava za zaštitu bilja, sadnog materijala, semenske robe, đubriva i stočne hrane, i
  2. gastro-turističkog dela, gde će svi zainteresovani posetioci imati priliku da probaju sremske suvomesnate delikatese, sir, vino, rakiju …

Da sve protekne u veselom duhu održaće se takmičenje u spretnosti upravljanja traktorom, jahanje konja, kuvanje lepih jela u kotliću.

Kao poslastica za sve ljubitelje konja – 14.oktobra sa početkom u 16 časova, u organizaciji Galopskog saveza Srbije i  Konjičkog kluba „Srem“,  održaće se “Konjički dan” na hipodromu, gde se očekuje šest galopskih trka.

Generalni sponzor je kompanija Dunav osiguranje.

Sajam će svečano otvoriti ministar poljoprivrede Branislav Nedimović, u petak 12.oktobra u 12 časova. Radno vreme Sajma je od 10 do 19 časova. 

Ulaz za sve posetioce je besplatan.

foto pixabay.com

Sremski poljoprivredni sajam

Pročitaj i ...

novosadski salon festival srpskih prokupac vinarija kovačević vino je

Novosadski salon vina – hotel “Park”, 12-13. april 2019.

Novosadski salon vina – Prilika da ljubitelji vina sretnu stare prijatelje i probaju ukus novih …