Najnovije vesti
Početna » Sajmovi u regionu » LORIST Novi Sad – porodični dan danas ,Dobrodošli !

LORIST Novi Sad – porodični dan danas ,Dobrodošli !

LORIST Novi Sad – sajmovi lova i ribolova, turizma, ekologije  i sporta do nedelje, 7.oktobar 2018. Danas je PORODIČNI DAN ( petak, 5. oktobar ). Tada cela porodica, roditelji sa decom do 16 godina, Sajam može da poseti uz jednu ulaznicu kupljenu za 300 dinara. 

Posetite štandove turističkih organizacija Srbije, BiH, Crne Gore … Pronađite skijalište ili banju za praznike kojinam dolaze. Naši nacionalni parkovi Vas pozivaju u pohode – priroda koju gledade na televiziji je na tri sata vožnje od vas, iskoristite priliku !!

konkurs za turizam lorist sajam  Na štandu Turističke organizacije Vojvodine predstaviće se 35 opština i gradova iz Pokrajine. Pored njih, turiste će samostalnim nastupom pozvati i Grad Beograd, Zrenjanin, Žabalj, Beočin, Bečej, Bački Petrovac, Kragujevac, Niš, Knić, Bela Palanka, Bor, Vranje, Pirot, Bujanovac, Medveđa, Sombor, Novi Sad, Novi Bečej, Jagodina, Požarevac… Posebno je izdvojena ponuda salaša i čardi – autentična mesta gde možete doživeti pravu Vojvodinu.

LORIST Novi Sad

Ulaznice za Sajmove Lorist koštaju 300 dinara. Za dolazak u kolektivnim posetama, u grupama većim od 15 osoba su 200 dinara. Toliko plaćaju i penzioneri i deca od 7 do 12 godina.

Za sve koji ne žele da propuste najlepše priredbe Novosadskog sajma, ove godine uveli smo još jednu pogodnost – u nedelju, 7. oktobra, od 13 do 16 časova, ulaznice će se prodavati za 150 dinara.

Radno vreme za posetioce je od 10 do 19 časova.

foto pixabay.com

Pročitaj i ...

dan voćara poljoprivredni sajam novosdaski sajam

Dan voćara na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Voćari će imati priliku da posete Dan voćara na Poljoprivrednom sajmu u sredu 15. maja 2019. godine.