Wednesday 23.10.2019.
Najnovije vesti
Početna » Sajmovi u regionu » Delta Agrar najbolji na Poljoprivrednom sajmu

Delta Agrar najbolji na Poljoprivrednom sajmu

Šampioni u poljoprivredi, Delta Agrar je ponovo dokazao da spoj nauke, znanja i požrtvovanog rada donosi izvanredne i svetski vredne rezultate. Komisija za dodelu priznanja na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu je to i vrednovala. Šampioni ponovo.

Delta Agrar je zasluženo dobio 11 priznanja na 86. Međunarodnom Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu.

Veliki šampionski pehar Novosadskog sajma dodeljen je ovoj kompaniji za izložene kolekcije svinja (nazimice F1 i landras, krmača sa prasadima i tovne svinje) i junica i krava (Holštajn-frizijska rasa).

Delta Agrar na Sajmu šampionski

Zlatnom medaljom nagrađen je korporativni identitet Delta Agrara, kao i doprinos unapređenju jedinstva tradicije i modernog doba, kroz ovčarnik koji je predstavljen na Sajmu. Velika zlatna medalja uručena je za estetiku pakovanja stočne hrane Ambar, a nagrađene su i izložene nazimice rase landras, dvizavci rase il de Frans.

„Priznanja Delta Agraru dolaze kao rezultat kontinuiranog ulaganja u najbolje svetske tehnologije. Kupujemo znanja od najboljih, primenjujemo ih na svojim imanjima i farmama i zatim sa njima upoznajemo proizvođače u Srbiji. To je recept koji se pokazao kao pobednički i nemamo razloga da ga menjamo“, kaže Marko Živković, menadžer prodaje FSH Ambar

Na 86. međunarodnom poljoprivrednom sajmu Delta Agrar predstavio se štandovima stočarstva, mehanizacije, a prvi put predstavio je i novu robnu marku stočne hrane Ambar. Pod imenom Ambar na tržištu će se naći visoko kvalitetne potpune smeše, dopunske smeše i premiksi.

Pročitaj i ...

šarole

Šarole ovca je “stvorena” za tov

Kada želite ovcu za tov šarole rasa je najbolji izbor, preporuka je mnogih.