Saturday 24.08.2019.
Najnovije vesti
Početna » Poljoprivreda » Ratarstvo » Odvodnjavanje iz džepova poljoprivrednika – od 1. 11 2018.

Odvodnjavanje iz džepova poljoprivrednika – od 1. 11 2018.

Odvodnjavanje iz džepova poljoprivrednika – od četvrtka kreću rešenja za odvodnjavanje koje dostavlja JKP “Vode Vojvodine ”  na adrese poljoprivrednika. Verujem da će mnogi pomisliti da to i nije potrebno, ali država ima svoje nazore. Valja platiti jer  …

Dostava rešenja za naknadu za odvodnjavanje počinje 1. novembra 2018.

JVP „Vode Vojvodine“ obaveštava sve obveznike naknade za odvodnjavanje da će dostava rešenja za preostalih devet meseci ove godine početi u četvrtak 1. novembra.

Uz rešenje za preostala tri kvartala ove godine, obveznici će dobiti i obaveštenje o eventualnim dugovanjima za prethodni period. Rešenja će se dostavljati sukcesivno, a sva bi trebalo da budu isporučena tokom novembra, navodi se u obaveštenju JVP „Vode Vojvodine“.

Obveznici naknade za odvodnjavanje koji nisu saglasni sa rešenjem, mogu da se žale u skladu sa uputstvom koje im je prosleđeno kao sastavni deo ovog dokumenta.

„Naglašavamo da će se rešenja dostavljati lično na adresu korisnika, kako je Zakonom o opštem upravnom postupku i predviđeno. Neisporučena rešenja odmah se vraćaju u JVP „Vode Vojvodine“, a obveznici će uz ličnu kartu, što do sada nije bio slučaj, na bilo kojoj pošti moći dobiti kopiju tog rešenja“, piše u obaveštenju ovog preduzeća.

Odvodnjavanje

Takođe, sve nedoumice mogu se i lično razrešiti u poslovnoj zgradi JVP „Vode Vojvodine“, u šalter sali za rad sa strankama, od 10 do 14 časova., navodi se u obaveštenju.

Osnovne informacije o svim vrstama naknada, kao i do sada, mogu se dobiti pozivanjem Korisničkog servisa na brojeve:

0800 21 21 21,

021 4881 – 433  

021 4881 – 539.

foto pixabay.com

izvor:JKP Vode Vojvodine

Odvodnjavanje iz džepova poljoprivrednika

Pročitaj i ...

ambrozija niče

Ambrozija – uporan korov šteti usevima

Sasecite je na manje od 5 centimetara ili iščupajte iz korena, jer je ambrozija sad u cvetanju.