Wednesday 24.07.2019.
Najnovije vesti
Početna » IPARD » Novi traktori u ponudi kompanije RTI – Basak

Novi traktori u ponudi kompanije RTI – Basak

Savremena mehanizacija je uslov uspeha u poljoprivredi i zato Vam predstavljamo nove traktore u ponudi kompanije RTI – jedan od njih je i Basak 2110. Osim tog modela na nedavno završenom 86. Poljoprivrednom sajmu je predstavljena čitava paleta traktora proizvođača Basak (Bašak) iz Turske.

Predstavljanje novih traktora na Poljoprivrednom sajmu
Foto izvor – RTI

Novost je traktor namenjen voćarima – Basak 2080 koji će zadovoljiti sve zahteve naših voćara. Sa snagom od 79 KS, težinom (bez balasta) od 2.800 kilograma i malom potrošnjom goriva, pruža sve potrebno da voćari bezbedno obave sve neophodne radnje u svom voćnjaku. Bezbednost je u fokusu Basak kompanije jer su naši voćnjaci i vinogradi ugalvnom na brdovitim položajima.

Novi traktori u ponudi

Prema tehničkim karakteristikama traktori Basak su namenjeni i našim ratarima koji obrađuju do 100 hektara. Po svojim performansama Basak 2110 će biti hit u ponudi kompanije RTI. Navodeći njegove radne karakteristike direktor prodaje Goran Micković iz kompanije RTI naglasio je da motor dolazi iz Perkinsa sa 110 KS, sa Carraro transmisijom, emisijom gasova Euro Stage III A, klimatizovanom kabinom koja garantuje udobnost i omogućava siguran i visoko produktivan rad vozača.

U ponudi su Basak (Bašak) traktorisa cenom od 16.000 do 28.800 evra tako da poljoprivrednici lako mogu pronaći model koji zadovoljava njihove potrebe. Basak traktori se lako održavaju, ekonomični su i troše malo goriva.

Basak traktor / foto izvor RTI

Servisna mreža je raspoređena tako da se poljoprivrednici mogu osloniti na kompaniju RTI da će svaki kvar biti rešen u kratkom roku jer su serviseri prošli kvalitetnu obuku a rezervni delovi su brzo dostupni.

IPARD program je omogućio lakšu zamenu stare mehanizacije dok je  kompanija RTI pomogla poljoprivrednicima pri konkurisanju svojim savetima i stručnom pomoći. 

Pročitaj i ...

cena 17 ipard problemi kombajn podešavanje spit 15.

SPIT 15. put u organizaciji Kluba 100P plus 20. juli 2019.

Prilika za poljoprivrednike SPIT 15. put se održava 20. jula 2019. godine. Cena pšenice adekvatna?