Najnovije vesti
Početna » O nama

O nama

Agencija “Agro Info Tel” iz Novog Sada već 12 godina piše o poljoprivredi, obilazi uspešne poljoprivrednike, manifestacije, sajmove, savetovanja i izveštava Vas o tome.

Želimo da poljoprivreda postane moderna, efikasna i ekonomski vrlo isplativa privredna delatnost. Promovišemo kompanije, proizvode i usluge koje nam obezbeđuju dalji napredak. Želimo da individualni poljoprivrednik može da obezbedi svojoj porodici i sebi život sa svim njegovim pozitivnim vrednostima. Da vratimo vrednost posvećenom radu, ponudimo nova znanja, ukažemo kako to drugi rade u okruženju i imaju uspeha.

Sadržaj na sajtu je edukativnog karaktera sa željom da naši poljoprivrednici budu informisani o novim tehnikama načina obrade zemljišta, načinima uzgoja i zaštite stoke i useva, aktivnostima držnih organa na pomoći poljoprivrednicima (subvencije, konkursi ), novim IT tehnikama uz čiju pomoć će ostvariti maksimalne prinose i prihode.

Pišite nam, pitajte i mi ćemo se truditi da dobijete pravi odgovor. Pozivamo Vas da u slučaju da fotografije objavljene na sajtu podležu autorskim pravima sa time nas upoznate da bi mogli kontaktirati autora i dogovoriti saradnju.

Srdačan pozdrav

Ilija Mihajlović                           Petar Jovičić

e-mail: ait@sbb.rs                     agrar59@gmail.com

VRSTE BANERA NA SAJTU

ceo