Najnovije vesti
Početna » Mehanizacija » Mehanizacija za 21. vek – kompanija “KITE”

Mehanizacija za 21. vek – kompanija “KITE”

kite

Mehanizacija za 21. Vek – kompanija KITE d.o.o.

Moderna poljoprivreda zahteva primenu poljoprivredne mehanizacije koja koristi naučna dostignuća 21. Veka.

Kompanija “KITE” z.a.d. već 43 godine uspešno posluje u poljoprivredi. Ostvareni poslovni rezultati pokazuju da primena nauke I organizacija kompanije daje rezultate.

Od 1. Maja 2017. godine novoosnovana  “KITE” d.o.o. je postala zvanični distributer John Deer mašina za Srbiju. Poljoprivrednicima će se ponuditi kompletan asortiman kompanije John Deer, usluge servisa I obuke.

Znamo koliko je važno u žetvi, kada se desi kvar, imati rezervni deo na raspolaganju za 12 sati I stručnjaka koji će Vam kvar otkloniti, sa garancijom kvaliteta za ugra?eni deo I pruženu uslugu.

Ponuda mašina će obuhvatiti I veliki broj kompanija iz Zapadne Evrope.

Mehanizacija za 21. Vek 

Kompanija “KITE” z.a.d. će svojoj ćerki kompaniji u Srbiji preneti sva dragocena znanja I organizacionu strukturu koja garantuje ostvarenje boljih rezultata u našem agraru.

Velika pomoć poljoprivrednicima će pružiti radnici “KITE” d.o.o. u pripremi “papirologije” koja je njima veliki problem. Kompanija je sklopila dogovore sa bankama I lizing kućama koji će omogućiti da do ostvarenja ugovora dođe već za 7 dana! Uslovi kupovine će posebno biti povoljni za vreme održavanja Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu ( 13 – 19. Maj 2017. ). Na štandu kompanije Vas rado očekuju.

Pored prodaje mašina, pružanja usluge servisa I obuke kompanija “KITE” d.o.o. će se baviti I otkupom poljoprivrednih proizvoda u Srbiji. Za ovo leto ?e se otkupljivati pšenica, kukuruz I suncokret. Važno je naglasiti da će se otkup vršiti u skladu sa KVALITETOM proizvoda – pratiće ga I odgavarajuća otkupna cena ( nagrada proizvođačima za uloženi trud  I ulaganja u tehnologiju).

Područje delovanja kompanije je čitava Srbija. Prvo ?e biti osnovana tri centra u Vojvodini, drugi delovi Srbije će moći da koriste usluge kompanije “KITE” d.o.o. putem firmi koje će biti ugovorno povezane sa kompanijom.

Nove mogućnosti razvoja, nova tehnologija I znanje I iskustvo koje poseduje kompanija Vam je na raspolaganju. Dobrodošli !

“KITE” d.o.o.

Bulevar Slobodana Jovanovića 4

Tel: 021 400 525

e-mail: info@kitedoo.rs

autor- Petar Jovičić

Mehanizacija za 21. Vek  

Pročitaj i ...

plugovi duboko oranje priprema rotacioni plug letnje oranje zimsko oranje

Rotacioni plug – prednosti njegove upotrebe

Rotacioni  plug –  Prednost rotacionih plugova: niži troškovi poljoprivredne proizvodnje, intenzivnija obrada, manja potrošnja goriva, …