Wednesday 24.07.2019.
Najnovije vesti
Početna » Manifestacije » Vinski plato – Stara Pazova, subota 22. juni 2019.

Vinski plato – Stara Pazova, subota 22. juni 2019.

Vreme je za uživanje u vinima Srema, Šumadije, Topličkog okruga, manastira Studenice, Istre, Iloka, Italije – Vinski plato po 5. put će se održati 22. juna 2019. godine u Staroj Pazovi.

Ispred pozorišta na platou će od 18 do 22 sata biti prilika da uživate u vinima koja će Vas očarati i zavesti. Od 22 i 30 sati će Vam svirati i buditi lepe uspomene orkestar “Ladan špricer” i naziv je u skladu sa manifestacijom.

Mlade vinarije Srema će predstaviti svoja najbolja vina i zaslužiti Vaše poverenje da i ubuduće provodite sretne trenutke sa njihovim vinima. Ko još ne zna za mirisni traminac iz Iloka, svetski poznatu Malvaziju iz sunčane Istre. Iz Italije nam stižu njihova crvena vina sa ukusom voća i začina.

Vinski plato Stara Pazova

palićke DANI BERBE

Predstaviće Vam se i vina iz manastira Studenica što je svakako izuzetna prilika da se uverite da su vina koja se proizvode na manastirskim metosima posebna, jedinstvena.

Neobičnost ovoga skupa vinara je izložba slika koja su slikana vinom!!! Autorka je akademska slikarka Mira Kovačević.

Potrebno je da kupite čašu za 300 dinara sa kojom možete degustirati sva vina. Organizator manifestacije je Sommelier Sremski Željko Bohinc.

Dobrodošli.

Pročitaj i ...

vinski park

Vinski park Sremska Mitrovica 13. juli 2019. godine

U subotu pravac Sremska Mitrovica - Vinski park sa više od 50 vinarija je tu samo za Vas. Dobrodošli.