Najnovije vesti
Početna » Manifestacije » SPIT Kać – odgođen za 18. juli 2018. ( sreda )

SPIT Kać – odgođen za 18. juli 2018. ( sreda )

SPIT Kać – danas je sve bilo spremno za manifestaciju SPIT u Kaću, po 14. put. Kiša je pdala do 12 sati i mnoge posetioce odvratila da dođu i pogledaju mehanizaciju, izlagače đubriva, pomoćnih mašina, priključaka, rezervnih delova.

Organizatori su zato odlučili da se zvanično manifestacija otvori sutra, 18. jula 2018., i pozivamo posetioce da posete ovu značajnu manifestaciju u organizaciji Kluba 100P plus, sutra ( sreda ).

Danas su mehanizatori predstavili svoje mašine, priključne mašine … Sutra bi trebalo da ih pogledate kako se ponašaju u radu na njivi. scary

Najuporniji su danas bili predstavnici kompanije  SCARIBYRD – predstavila se sa svojim izvanrednim proizvodom – orlom ( zmajem) koji štiti vaše useve, voćnjake, bašte. Pogledajte prezentaciju.

Još jedan proizvod koji može da Vam poboljša prinos gajenih kultura – EDAGUM SM preduzeća Fertil Point DOO – T edagum smemerin. EDAGUM SM je prirodno tečno đubrivo na bazi huminskih kiselina, prirodni stimulator rasta i razvića sa antisresnim imunomodulacionim i adaptogenim osobinama.

Mehanizacija je uslov efikasne obrade njiva uz postizanje profita. Dođite da se uverite u njihovu efikasnost, u radu na njivi. 

Dobrodošli sutra , 18. juli 2018. od 9 sati.

Pročitaj i ...

dronovi manifestacije za turiste

Manifestacije za turiste i domaćine – Konkurs AP Vojvodina

Čuvamo običaje - konkurs za manifestacije za turiste i domaćine