Najnovije vesti
Početna » Manifestacije » Oktoberfest Novi Sad – pivo za sve 19-20. 10 2018.

Oktoberfest Novi Sad – pivo za sve 19-20. 10 2018.

Oktoberfest Novi Sad – Nova prilika za sve ljubitelje piva, dobre muzike i dobre hrane. Tokom vikenda , 19 – 20. oktobar 2018. u Master centru – Sajam će se održati manifestacija. Pored klasične ponude piva velikih brendova tu su i male zanatske pivare sa svojim izuzetnim pivom.

Već ste ih upoznali DILEMMA, CRNA OVCA, KABINET, VRAČ … BOGATA JE PONUDA ČUVENIH KOBASICA. TOKOM PROŠLOGODIŠNJE MANIFESTACIJE SE POPILO 35.200 LITARA PIVA !!

U petak će zabavu ulepšati muzikom Hladno pivo i Love hunters,  dok u subotu za sve ukuse Zbogom Brus Li, Zvonko Bogdan, Psihomodopop, Orthodox Celts.

Ulaznice za jedan dan su po ceni od 400 dinara, za oba dana 700 dinara.

foto pixabay.com

Oktoberfest Novi Sad

Jedan litar piva u sebi sadrži 12% estrakta u osnovnoj sladovini. Takođe sadrži i alkohol koji se naravno sam posebi ne smatra hranljivim sastojkom ali zato sprečava izgaranje ugljenih hidrata i oslobađa kalorije pa samim tim daje energiju organizmu.

Treba napomenuti da pivo može ispoljiti svoje hranljive vrednosti samo ako se konzumira u ograničenim količinama, ali ako se preteruje kao i kod svih alkoholnih pića doći će do kontraefekta.

 PSSS Negotin

Savetodavac Zorica Petkanić

Pročitaj i ...

bojadiser vreme je tamjanika alikante vino u buradima mlado vino filtracija

Mlado vino – portugizer u Irigu 22. novembra 2019. godine

Mlado vino ima svoje čari - Portugizer iz Iriga, iz Mačkovog podruma je bez premca, dođite u petak u Irig.