Thursday 14.11.2019.
Najnovije vesti
Početna » Događaji » Fijakeri lepotom plene, Ravno selo 19 – 20. juli 2019. godine

Fijakeri lepotom plene, Ravno selo 19 – 20. juli 2019. godine

Vojvodina ravna voli fijakerijade i konje koji jure ravnicom jer fijakeri lepotom plene, konji oplemene srca ljudi. Za ovaj vikend imate priliku da to osetite, Ravno Selo je domaćin konjskih zaprega i konjičkog sporta, održava se 23. Ravnoselska fijakerijada.

U petak u 18.00 časova je svečano otvaranje, posle prigodnog programa nastaje vreme za druženje, održava se takmičenje u kuvanju paprikaša, čorbi u kotliću. Sve vreme će Vam svirati tamburaški ansambli kulturno-umetničkih društava.

Fijakeri lepotom plene

Fijakeri lepotom plene

Dan za takmičenje je subota, od 14.00 časova počinje takmičenje u vožnji zaprega za 23. KUP Ravno Selo i KUP Republike Srbije. Takmičenje će pratiti i prijatelji iz Slovenije koji aktivno učestvuju u postavljanju takmičarske staze. Tog dana će dpći brojni ljubitelji konja jer žele da vide te plemenite životinje kojih je sve manje u Vojvodini. Provedite subotu u prirodnom okruženju sa novim i starim prijateljima i doživite nešto što će Vam grejati srce u hladnim jesenjim danima.

Organizator manifestacije je  Mesna zajednica Ravno Selo, uz podršku opštine Vrbas.

Dobrodošli.

Pročitaj i ...

kupusijada u futogu

Kupusijada u Futogu, 1-2. novembar 2019. godine

Kupus je odlika jeseni, Kupusijada u Futogu je najvažnija manifestacija u slavu kupusa. Manifestacija koja slavi kupus i 100 jela koja se od njega prave.