Thursday, 19 October, 2017
Najnovije vesti
Home » Manifestacije » Sajmovi lova,ribolova,hortikulture,ekologije -3.do 8. 10 2017.

Sajmovi lova,ribolova,hortikulture,ekologije -3.do 8. 10 2017.

Sajmovi lova, ribolova, hortikulture ekologije, dok se sajmovi turizma , sporta održavaju od 5. do 7. oktobra, a Sajam konjarstva traje dan duže, do 8. oktobra.

Kompanija Generali Osiguranje Srbija, Strateški partner Novosadskog sajma, kao Generalni spozor podržava prve jesenje priredbe na Novosadskom sajmu i promoviše svoje nove proizvode i usluge, rekao je Leonid Babić, direktor Regionalnog centra Vojvodina GOS.

Radno vreme priredbi je od 10 do 19 časova. Porodični dan je u petak, 6. oktobra kada cela porodica, sa decom do 16 godina, bez obzira na to koliko ih ima, može da poseti Sajam uz jednu kupljenu ulaznicu koja košta 300 dinara. To je i cena pojedinačne ulaznice, dok u kolektivnim posetama, (za grupe veće od 15 ljudi) ona košta 200 dinara po osobi.

 Sajmovi lova, ribolova, hortikulture, ekologije od 3.do 8. 10 2017.

U Kongresnom centru biće održano više od 20 stručnih skupova i prezentacija, a važno je da najavimo i da će na štandovima izlagača biti više od 100 pratećih sadržaja”. Centralna postavka na LORIST-u će biti Izložba lovačkih trofeja, na kojoj će biti predstavljneo više od 500 eksponata, što će biti i najveća izložba te vrste u Evropi u ovoj godini. Jedna od najvećih atraktivnosti na sajmu turizma biće i izložba “Putevima rimskih imperatora”, koju je do sada videlo oko million i po ljudi širom sveta, a prvi put u Srbiji biće predstavljena široj javnosti, naveo je generalni direktor Novosadskog sajma.

izvor:sajam.net