Tuesday, 26 March, 2019
Najnovije vesti
Home » Poljoprivreda » Ratarstvo » Pšenica analiza zrna i određivanje kvaliteta

Pšenica analiza zrna i određivanje kvaliteta

pšenicaPšenica analiza zrna – pšenica se u Srbiji otkupljuje bez razvrstavanja po kvalitetu. Svetsko tržište u trgovini pšenicom vrednuje zrno po kvalitetu i cene se razlikuju do 20 US$ po toni. Obećava se već niz godina da će otkup biti realizovan po kvalitativnim grupama. Da bi se utvrdio kvalitet pšeničnog zrna je nužno imati odgova-rajuću opremu.

To Vam obezbeđuje  kompanija “Metron”  koja od svog osnivanja je orijentisana na trgovinu laboratorijskom i procesnom opremom koja je namenjena praćenju različitih parametara kvaliteta u brojnim industrijskim granama. Za svu opremu koju isporučujemo obezbeđujemo kompletnu podršku u vidu instalacije, obuke, aplikativne podrške za rad na uređaju, servisa i održavanja. Dugogodišnje iskustvo u ovoj oblasti i odgovornost prema kupcima je razlog zašto preduzeće po svim parametrima beleži rast iz godine u godinu.

Pšenica analiza zrna

QC-124A – Laboratorijski mlin čekićar. –  Mlin je namenjen za proizvodne pogone ishranu životinja, kvaliteta inspekcijskih službi u laboratorijama za ispitivanje poljoprivrednih proizvoda i slično. Mlin je pogodan za mlevenje pšenice, ječma, kukuruza, raža, graška, lucerna pelet, itd.

Vrlo fina i homogena priprema uzorka za uređaj za određivanje broja padanja, infracrvene analizatore (NIR) i opšte za laboratorijske analize.

Najavljeni izvoz šenice u Egipat je veliki izazov za naše ratare. Ukoliko želimo da zabeležimo uspeh u izvozu moramo imati visokokvalitetnu pšenicu, da na tržištu pobedimo ponudu Rusije, Ukrajine … Moramo biti sigurni u analize kvaliteta zrna pšenice, to Vam obezbeđuje proizvod kompanije ” Metron”. Za odličan kvalitet su kupci spremni da plate više.

foto pixabay.com

Pšenica analiza zrna