Tuesday, 24 October, 2017
Najnovije vesti
Home » Manifestacije » Poljoprivredni sajam Novi Sad, 13-19.maj 2017.

Poljoprivredni sajam Novi Sad, 13-19.maj 2017.

sajam

Poljoprivredni sajam

Poljoprivredni sajam u Novom Sadu po 84. put. Pre osamdeset godina Međunarodni poljoprivredni sajam je pod kupolama ugostio prve izlagače iz inostranstva – Bugare koji su izlagali živinu, a pre 60 godina, 1957, uvršten je u sajmove međunarodnog i opštejugoslovenskog karaktera.

Poslednjih nekoliko godina broj stranih izlagača je u porastu, što najznačajniju priredbu Novosadskog sajma i najveći agrobiznis događaj u ovom delu Evrope, potvrđuje kao mesto susreta ponude i potražnje, domaćih i stranih firmi.

Radno Vreme: 09 – 19h

 

Cena u dinarima sa PDV-om
  • Ulaznice zaodrasle  600,00 din
  • Ulaznice za kolektivne posete (grupe veće od 15 ljudi) 400,00 din
  • Ulaznice za kolektivne posete đaka i studenata, decu od 7 do 12 godina i penzionere 200,00 din
  • Poslovne ulaznice (važe za tri ulaska) 1.200

NEDELJA, 14. MAJ PORODIČNI DAN

Po ceni jedne ulaznice od 600,00 dinara moći će posetiti sajam dvoje odraslih i dvoje dece do 16 godina.

AUKCIJA STOKE

Uz najveću Nacionalnu izložbu stoke na Balkanu, stočari – učesnici Izložbe, ali i kupci koji posećuju ovaj događaj, na aukcijama će moći da ponude i kupe najkvalitetnija grla domaćih odgajivača.

Generalni sponzor Međunarodnog poljoprivrednog sajma je Kompanija Generali Osiguranje Srbija, koja je i Strateški partner Novosadskog sajma.

MOBILNA APLIKACIJA

Učešćem na Poljoprivrednom sajmu firme i kompanije ostvaruju pravo da osnovni podaci o njima budu postavljeni na mobilnu aplikaciju Novosadskog sajma. Omogućena je i direktna komunikacija izlagača sa posetiocima tokom i posle Sajma, kao i personalizovano oglašavanje. Da se oglašavaju na aplikaciji mogu i firme i kompanije koje nisu izlagači.

Posetioci mogu da pretražuju izlagače po robnim grupama ili nazivu kompanije, ali i lakše da se snalaze na Sajmištu, preko mobilnog telefona, tableta ili laptopa.

izvor Novosadski sajam