Tuesday, 24 October, 2017
Najnovije vesti
Home » Agroekonomija » LA FARGE – Moje gazdinstvo krediti

LA FARGE – Moje gazdinstvo krediti

kredit moj dom

KREDITI

KREDITI NULA KAMATE – JEDNOSTAVNA I SIGURNA GRADNJA – LAFARGE MOJE GAZDINSTVO! Nakon početnog uspeha i potvrde koncepta kredita za kupovinu građevinskog materijala, Lafarge BFC u saradnji sa Pro Credit bankom nastavlja sa ponudom posebne linije kredita namenjene poljoprivrednicima, kao izuzetno značajnom segmentu naše privrede i značajnoj grupi krajnjih korisnika građevinskih materijala.

Ideja Lafarge Moje gazdinstvo kredita je da se registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima, omogući da na jednostavan i siguran način uz najpovoljnije uslove obezbede kvalitetne materijale za gradnju – Lafarge cemente (Profi i Standard) i Multibat (vezivo za zidanje i malterisanje), gotov svež beton, ali i ostale građevinske materijale koji su im potrebni: https://www.youtube.com/watch?v=DzUMsteor00

Moje gazdinstvo krediti su fiksni, dinarski ili indeksirani u evrima (prema izboru klijenta), bez učešća i dodatnih troškova obrade, sa kamatnom stopom već od 0%, kod jednogodišnjih dinarskih kredita. Postoje okvirna ograničenja vrednosti kredita (do 1.000.000 dinara, odnosno 20.000 evra), ali je moguće i odobravanje viših iznosa u skladu sa potrebama i mogućnostima kupca. Naravno, ovako povoljni uslovi su mogući zahvaljujući učešću Lafarge-a i stovarišta u troškovima finansiranja, kao i preuzimanjem dela troškova od strane banke. Krediti se odobravaju na jednostavan način i u postupku posebno prilagođenom poljoprivrednim proizvođačima.

lafarge baner 640

MOJE GAZDINSTVO

Lafarge Moje gazdinstvo krediti su pravi izbor za svako poljoprivredno gazdinstvo koje planira gradnju i najpovoljniji način da se obezbede kvalitetni materijali za gradnju, bilo da su potrebna nova skladišta, silosi za žitarice i uljarice, proširenje proizvodnih pogona, renoviranje staja, prostora za stada, objekata za sušenje i skladištenje plodova, betoniranje platoa i staza u dvorištu ili bilo koji drugi objekat.

Sve dodatne informacije, kao i lokacije i kontakti stovarišta putem kojih se mogu realizovati krediti, dostupne su putem internet stranice http://www.lafargemojagradnja.rs/mojegazdinstvo-krediti.php.