Tuesday, 26 March, 2019
Najnovije vesti
Home » Seminari » Fruitnet Forum SE u Beogradu, 21 i 22. novembar 2018.

Fruitnet Forum SE u Beogradu, 21 i 22. novembar 2018.

Fruitnet Forum SE u Beogradu – Ovo je prilika da saznate o mogućnostima za bolji plasman Vaših proizvoda, upoznate se sa novim tehnikama i načinima uzgoja voća po savremenim standardima i saznate o najnovijim trendovima izvoza voća na strana tržišta.

Forum se održava 21 – 22. novembra 2018. godine u HYATT REGENCY hotelu , u Beogradu. Početak je u 9 sati i traje do 16 sati. Predavači će Vam ukazati na moguće pravce razvoja proizvodnje voća i tržišta koja beleže najveći rast potrošnje svežeg voća. Forum je mesto gde ćete sresti potencijalne kupce i uvoznike Vašeg voća dok će domaći dobavljači susresti nove saradnike u daljem razvoju i osavremenjavanju svoje poslovne politike i logistike.

Tokom 21. novembra će se održati predavanja o mogućnostima plasmana svežeg voća na tržište Evrope. Jedna od tema  je VIŠNJA i mogućnosti koje pružaju strana tržišta za njen bolji plasman na ta tržišta.

Saznaćete kako povećati i podstaći bolju komunikaciju sa veleprodajnim i maloprodajnim trgovinskim lancima, kako bolje informisat piotrošače o proizvodu.

Prijavite se za učešće na Forumu PRIJAVA

Dobrodošli 

 Fruitnet Forum SE