Friday, 23 March, 2018
Najnovije vesti
Home » Sajmovi u regionu » FRUIT LOGISTICA – Berlin, 07-09.02 2018. godine

FRUIT LOGISTICA – Berlin, 07-09.02 2018. godine

pollinoFRUIT  LOGISTICA – svetski sajam na kojem morate biti !! To je sajam koji poseti više od 70. 000 poslovnih ljudi, na kome ove godine  2.884 kompanije na više od 115.000 m2 izložbenog prostora predstavljaju najbolje iz svoje ponude. To je mesto gde možete saznati novosti iz domena proizvodnje svežeg voća i povrća, čuvanja tih proizvoda ( hlađenje, sušenje …), pakovanja i označavanja, transporta, primene novih IT tehnologija za bolji kvalitet proizvoda, njihovo čuvanje i plasman na svetskom tržištu.

FRUIT LOGISTICA 2018 – BERLIN – 7/9 FEBRUARY 2018

Pozivamo vas na posetu najvećeg međunarodnog sajma svežeg i sušenog voća i povrća, ekoloških proizvoda, tehnologije pakovanja, skladištenja, transporta i softvera.

Sajam će se održati od 7. do 9. februara 2018. u Berlinu. Na više od 115.000 m2 izložbenog prostora predstaviće se oko 2.800 izlagača iz 80 zemalja. Sajam svake godine poseti više od 70.000 stručnih posetioca iz 135 zemalja.

преузимање

Mi se nalazimo u Hali 4.1, štand A-13.

Imaćete priliku da se upoznate sa novim proizvodima iz našeg asortimana. Očekujemo Vas!

POLLINO GROUP – JEDNOSTAVNO NAJBOLJI

Na svetskom tržištu je veoma važno imati kvalitetne proizvode, sa snabdevanjem tržišta tokom dugog vremenskog perioda i da su zdravstveno bezbedni. To Vam omogućavaju rashladni sistemi.

pollinoSrbija ima svog predstavnike na najznačajnijem sajmu u Evropi- to je POLLINO COLD STORAGE SYSTEM. Kompanija koja u svojoj ponudi ima sve što Vam je potrebno da sačuvate voće i povrće tokom dugog perioda – da sačuvate kvalitet proizvoda i plasirate ga na najzahtevnija tržišta.

                   U ponudi su ULO/DCA hladnjace.

Princip KLJUČ U RUKE predstavlja najbolje rešenje za Vas – od idejnog rešenje, projektovanja do izvođenja svih radova i opremanja. Tako možete biti sigurni da Vaš trud uložen tokom godine može biti ekonomski isplativ sa sigurnim plasmanom na svetsko tržište.

 FRUIT LOGISTICA  BERLIN