Wednesday, 20 March, 2019
Najnovije vesti
Home » Poljoprivreda » Ratarstvo » Delta Holding ulaže u razvijanje startap biznisa

Delta Holding ulaže u razvijanje startap biznisa

Delta Holding pokreće program za podršku razvoju startap ideja u oblasti logistike, distribucije, poljoprivrede i nekretnina. Program Delta Biznis Inkubator biće predstavljen prvo u Beogradu, u ponedeljak 21. maja u hotelu Crowne Plaza u 15h, a do kraja maja i tokom juna u još 11 gradova Srbije.

Zainteresovani timovi mogu da se prijave za učešće u programu od 21. maja do 15. juna isključivo na sajtu www.deltabiznisinkubator.rs, gde mogu da se pronađu sve potrebne informacije o programu.

delta holding

DELTA Biznis inkubator

Timovi koji prođu proces selekcije i uđu u Delta Biznis Inkubator imaju mogućnost da tokom tri meseca razvijaju i grade svoju ideju uz Deltinu pomoć, podršku i resurse. Svi timovi imaće na raspolaganju biznis konsultanta, mentora, mrežu kontakta uspešnih ljudi i finansijska sredstva za početni razvoj startapa.

Ovim programom Delta želi da podrži razvoj preduzetništva u Srbiji i da podstakne one koji su na početku realizacije svojih startap ideja.

Više informacija o programu biće dostupno na sajtu www.deltabiznisinkubator.rs i na zvaničnoj Fejsbuk stranici programa.

Predstavljanje programa održaće se još u:

 Subotici: 23.maj 15h, Infostud hub

Zaječaru: 28. maj, 15h, Pomak

Novom Pazaru: 30.maj 15h, Klub heroja

Užicu: 31.maj 15h Coffice

Šabcu: 4.jun 15h, StartIt

Vranju: 5.jun 15h Narodni muzej Vranje

Nišu: 6.jun, 17h, Deli

Kragujevcu: 7.jun 15h KG Coworking

Novom Sadu: 11.jun 17h, Poslovni inkubator

Kikindi: 12. jun 15h, Mokrin house

Kruševcu: 13. jun 15h, IT inkubator

Delta Holding