Tuesday, 24 October, 2017
Najnovije vesti
Home » Manifestacije » Agro Infotel na Poljoprivrednom sajmu

Agro Infotel na Poljoprivrednom sajmu

sajam

NLB NA POLJU

Agro Infotel na sajmu – Na 84. MeđunarodnomPoljoprivrednom sajmu danas je NLB Banka predstavila svoju ponudu za poljoprivrednike. Sredstva su na raspolaganju proizvođačima po povoljnim uslovima na 12 – 36 meseci. Glavna odlika odnosa prema klijentima je njihov moto – NLB NA POLJU. Velika je odgovornost poljoprivrednika za očuvanje vrednosti zemljišta i NLB Banka je , kao društveno odgovorna kompanija, već šesti put organizovala NLB Organic konkurs. Ove godine se prijavilo 67 proizvođača. Nagrade su u ukupnom iznosu od 1.500.000 dinara za unapređenje organske proizvodnje na gazdinstvu.

delta agrar

Klupska jabuka DELTA AGRAR

DELTA AGRAR je uspešno predstavila svoje uspehe u proizvodnji voća, evropske rezultate u gajenju svinja, rekorde ostvarene u proizvodnji žitarica. Jabuka je postala znak prepoznavanja DELTA AGRAR-a na tržištu Srbije, Evrope i sveta. Klupske jabuke Pink Lady, KIKU, Modi su na trpezama sladokusaca, onih koji žele da žive zdravo, u skladu sa prirodom. Sopstveni rasadnik na 35 hektara Vam nudi kvalitetne, bezvirusne sadnice, sertifikovanih sorti koje već u prvoj godini gajenja daju značajan urod, da bi u četvrtoj vegetaciji dali pun rod od 50 – 70 tona po hektaru.

 

Novost na tržištu mehanizacije je traktor Arbos serije 5000 iz ponude kompanije PGS MOTORI iz Beograda. Predstavljeni su traktori snage od 100 – 130 KS sa četvorocilindričnim motorom od 3,4 litra zapremine. Posetite ih na prostoru pored hale 1B na sajmu.

 Dobrodošli !!